Betonghåltagning & Betongsågning i Stockholm

Oavsett om det gäller arbete i armerad betong, granit, sten eller andra material, så hjälper vi dig på bästa sätt genom att vi arbetar med dem bästa maskinerna och produkterna för att kunna leverera det bästa resultat. Ofta ställs också särskilda krav på arbetsmiljön och behov av skyddsutrustning.

Håltagning i betong

Håltagning i betong & betongborrning

Vid ny- eller ombyggnation av en fastighet kan man behöva ta upp hål i golv och väggar. Håltagning i betong gör det möjligt att sätta in dörrar och fönsterpartier, eller flytta partierna om så önskas. Ett annat vanligt uppdrag är att utföra betonghåltagning när det handlar om VVS- eller elinstallationer.

Oavsett vad ditt ärende gäller så är vi på Wasa Skadeservice AB redo att hjälpa dig med allt från håltagningar för VVS- och elinstallationer, sömborrning för borttagning av grövre betongkonstruktioner och balkar samt borrning för räcken. Kontakta oss om du önskar hjälp med håltagning i betong i Stockholm - vi är snabbt på plats när du behöver oss och är måna om att alltid arbeta effektivt.

Sågning i betong

Vi jobbar mycket med uppsågning av betongkonstruktioner kan tex gälla större fastighetsrenoveringar med förändring av bärande konstruktioner. Vi har alltid en stor del av våra verktyg med oss i våra bilar och är tillgängliga för att kunna rycka ut akut om så krävs.

Experter på betonghåltagning, betongborrning & betongsågning i Stockholm

Hantering utav betong är ett krävande arbete som kräver ansvar och där kompetens är ett måste. Vi på Wasa Skadeservice har den kompetens och erfarenhet som krävs.  Vi är specialiserade på betonghåltagning / betongborrning och betongsågning i Storstockholm och vi är måna om att alltid arbeta effektivt, säkerhetsmedvetet och alltid med miljön i åtanke. Efter varje utfört arbete är vi noga med att arbetsplatsen är rent och snygg när vi är klara. Genom att anlita oss på Wasasanering får du ett kvalitetsarbete med ett hållbart resultat tack vare vår långa erfarenhet i branschen. Ta en kontakt så berättar vi mer och ger en offert på det du behöver få utfört.

Ska vi kontakta dig?

Fyll i uppgifterna så tar vi en kontakt