Dränering av husgrund och källare i Stockholm

Behöver du ett bättre fuktskydd i din källare? Då har du hittat rätt. Vi hjälper dig att få en torr källare och ett komplett fuktskydd med dränering, kapillärbrytning och värmeisolering.

Dränering Stockholm

 

Skulle det komma in vatten i marken runt din husgrund kan detta få förödande och kostsamma konsekvenser, som till exempel mögel- och fuktskador i huset. Därför är det viktigt att skydda din bostad genom dränering av husgrund.  Med dränering hindras överskottsvatten från marken att tränga in i källarväggen utan leds istället bort från huset. Ett kapillärbrytande skikt hindrar att fukt sugs in i väggen eller upp i golvet. Värmeisoleringen håller källarytterväggen varm vilket bidrar till en effektiv uttorkning av eventuell fukt och ger en jämnare temperatur och lägre uppvärmningskostnader.

Att genomföra dränering av husgrund och källare är ett projekt som kan vara svårt att genomföra på egen hand. Därför finns vi här för att hjälpa dig med ditt dräneringsprojekt! Vi har många års erfarenhet i branschen och våra kompetenta medarbetare säkerställer att arbetet utförs på ett säkert och lagenligt sätt.

 

Var smart – Utnyttja Rotavdrag på ditt husprojekt

Rotavdrag är möjligt på dräneringsarbeten och vi hjälper i processen.

 

Seriösa tjänster och fasta priser inom dränering

Vad kostar det att anlita oss för dränering av din husgrund.  Vi för alltid en öppen dialog med våra kunder kring de projekt vi anlitas för. När vi har fått en korrekt uppfattning om ditt behov som kund och projektets storlek kan vi göra en kostnadsbedömning och ge dig ett pris på hela jobbet.

 

Slipp fuktproblem i grund och källare - Dränera din källare / husgrund redan idag! Tveka inte att höra av dig direkt till oss för en närmare dialog när det gäller dränering av husgrund och källare i Stockholm. Kontakta oss idag!

Ska vi kontakta dig?

Fyll i uppgifterna så tar vi en kontakt