Dränering av källare i Stockholm

Trygg och miljövänlig grävning och schaktning sedan 2005, ring 08-420 535 55

Dränering av husgrund och källare i Stockholm

Behöver du ett bättre fuktskydd i din källare? Då har du hittat rätt. Vi hjälper dig att få en torr källare och ett komplett fuktskydd med dränering, kapillärbrytning och värmeisolering.

Så jobbar vi med dränering

Anläggnings och markarbeten tar vi på största allvar. Det finns olycksrisker med schakter och maskiner vilket kräver utökat särkerhetstänk och skyddsanordningar.

På Wasa Skadeservice är vi måna om både miljö, er hälsa och vår personals hälsa. Därför följer vi Arbetsmiljöverkets föreskrifter på de bygg och anläggningsprojekt vi genomför.

Dränering-Mark-18

Dränering och fuktskydd av källare

Skulle det komma in vatten i marken runt din husgrund kan detta få förödande och kostsamma konsekvenser, som till exempel mögel- och fuktskador i huset. Därför är det viktigt att skydda din bostad genom dränering av husgrund. Med dränering hindras överskottsvatten från marken att tränga in i källarväggen utan leds istället bort från huset. Ett kapillärbrytande skikt hindrar att fukt sugs in i väggen eller upp i golvet.

Värmeisoleringen håller källarytterväggen varm vilket bidrar till en effektiv uttorkning av eventuell fukt och ger en jämnare temperatur och lägre uppvärmningskostnader.

Att genomföra dränering av husgrund och källare är ett projekt som kan vara svårt att genomföra på egen hand. Därför finns vi här för att hjälpa dig med ditt dräneringsprojekt! Vi har många års erfarenhet i branschen och våra kompetenta medarbetare säkerställer att arbetet utförs på ett säkert och lagenligt sätt.

Var smart – Utnyttja rotavdrag på ditt husprojekt

Rotavdrag är möjligt på dräneringsarbeten och vi hjälper i processen.

Seriösa tjänster och fasta priser inom dränering
Vad kostar det att anlita oss för dränering av din husgrund. Vi för alltid en öppen dialog med våra kunder kring de projekt vi anlitas för. När vi har fått en korrekt uppfattning om ditt behov som kund och projektets storlek kan vi göra en kostnadsbedömning och ge dig ett pris på hela jobbet.

Nöjda kunder är vårt fokus
Vi finns här för att göra det enkelt för dig som kund när det kommer till all typ av gräv- och schaktarbeten i Stockholm. Vår personal har gedigen erfarenhet av grävarbeten och vi har full koll på olika grävarbetens regler, vilket gör att du som kund kan du känna dig trygg i att anlita oss oavsett typ av projekt.

Behöver du hjälp med dränering av husgrunder i Stockholm?

Slipp fuktproblem i grund och källare – Dränera din källare / husgrund redan idag!

Tveka inte att höra av dig direkt till oss för en närmare dialog när det gäller dränering av husgrund och källare i Stockholm.

Miljövänlig sanering och rivning - Kan vi hjälpa dig?