Trädgård- & Markarbeten i Stockholm

Oavsett om det kommer till att göra i ordning trädgården, stenläggning eller att gräva för andra förändringar på tomten så är det av stor vikt att markarbetet blir ordentligt och korrekt utfört. Vi på Wasa Skadeservice har kompetensen, erfarenheten och rätt typ av utrustning för att utföra professionella markarbeten utifrån dina behov.

Tjusiga markanläggningar i Stockholm

Du vet väl att man nu kan begära RUT-avdrag för många av våra tjänster inom markarbete.

Lyft trädgården med stenläggning

Vi hjälper att förändra så du får en mer behaglig omgivning, till exempel med olika typer av stenläggningar för gångar och uteplatser. Bolla gärna idéer med oss för att tillsammans ta fram den bästa lösningen för just er situation, märker vi att någonting inte riktigt fungerar i praktiken guidar vi kunden till ett bättre och mer anpassat alternativ.

Professionella markarbeten som håller

Utöver själva arbetet i sig så tillkommer krav på kunskap om viktiga lagar, bestämmelser och regler för markarbeten av detta slag. Detta kanske låter lite märkligt för en privatperson, men faktum är att din mark innehåller en mängd saker som olika instanser har tagit fram regleringar till, allt för att undvika eventuella problem som kan drabba fler än dig. Det kan till exempel vara allt från kablar till vattenledningar som ligger lite riskfyllt placerade i marken, och det här vår kompetens kan vara till stor hjälp.

Vi hjälper dig med ditt markarbete

Vi på Wasa Skadeservice utför professionella markarbeten i hela Stockholm med omnejd, och vi har tillgång till rätt utrusning som krävs för ditt specifika projekt. Med lång erfarenhet inom branschen säkerställer vi att arbetet utförs på korrekt sätt enligt byggbranschens rekommendationer. Kontakta oss för närmare information kring våra tjänster inom mark och trädgårdsarbeten. Vi hjälper dig att se över dina behov på bästa möjliga sätt och du kan därefter få offert för arbetet. 

Ska vi kontakta dig?

Fyll i uppgifterna så tar vi en kontakt