Avfuktning innan mögel

2019-10-03
Väder, temperatur och andra faktorer kan göra att utrymmen i din fastighet blir fuktigare än vad som är nyttigt. Vi kan hjälpa dig med avfuktning för att minska fukthalten i din fastighet eller ditt hem i Stockholm och dess närområde.

Höstvädret innebär regn och fukt – avfuktning håller ditt hem torrt

 

Sanering av mögel och avfuktning

Risken med höga fukthalter är att det blir en grogrund för mögel och andra otrevligheter. När mögel sätter sig i husmaterial så slits det och skadas det. Men det som är allvarligare är de negativa hälsoeffekterna mögel har hos människor och husdjur. Att ta tag i avfuktning i rätt tid kan bespara dig en mer besvärlig mögelsanering i ett senare skede.

Det första man gör är en fuktutredning, som visar hur fuktnivåerna är i ditt hem eller din fastighet. För att minska fuktnivån används normal sett en avfuktare av något slag. Man väljer det utrymme i fastigheten där fuktigheten är som högst, ofta är det källaren, vinden, tvättstugan eller något utrymme i anslutning till husgrunden. Och så låter man avfuktaren göra sitt jobb.

Vi erbjuder avfuktning i Stockholm

Vi hjälper dig med avfuktning eller mögelsanering

Se kontinuerligt till att undersöka fuktnivåerna i din fastighet, framförallt på områden som är utsatta för väta och fukt i högre grad. Genom att sköta avfuktningen kan du undvika att drabbas av mögel, vilket är lite knepigare att bli av med. Om du funderar på hur det står till med din fastighet, hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Kompletterande tjänster i Stockholmsområdet

Vi erbjuder mer än avfuktning och mögelsanering. Vi är även experter på andra typer av sanering, som asbestsanering, PCB-sanering, marksanering m.m. Dessutom kan vi bygg, markarbeten, dränering och andra angränsande tjänster. Vi har många års erfarenhet och flera värenommerade företag har anlitat oss under åren med gott resultat. Vi ser fram emot att höra från dig också.