Boka in sommarens rivnings-projekt!

2020-06-15

Nu är vi inne i mitten av juni månad vilket innebär att sommaren officiellt är här! När värmen och ledigheten smyger sig på är det många som väljer att starta igång nya sommar-projekt och renoveringar. Att ta hjälp med rivningsarbeten i Stockholm under sommaren har en rad fördelar. Vi på Wasa Skadeservice utför rivningar både inomhus och utomhus runt om i hela Stockholm.

 

Vi utför dammfria rivningar i sommar

Alla hus behöver renoveras förr eller senare. Vi på Wasa Skadeservice hjälper dig i din renoveringsprocess med bland annat rivning och dammfri demontering. Detta är en metod som vi på Skadeservice AB har utvecklat och som med fördel används vid rivning och ombyggnationer, där platsens personal rör sig. Dammfri rivning är något som oftast efterfrågas vid rivningsarbeten som exempelvis vid skolor, sjukhus, kontor, butiker och bostadshus. Vi skärmar av arbetsområdet för att använda oss av undertrycksventiler för att säkra arbetsområdet utanför så att det hålls fritt från damm.

 

Läs mer om våra tjänster kring rivning i Stockholm

 

Bättre förutsättning för rivningsarbeten på sommaren

Bästa tiden för renovering och rivning är faktiskt under sommarhalvåret när temperaturerna är mildare och vädret blir mer gynnsamt. Dessutom minskar risken för frost, och ett gott resultat är enklare att garantera. Dock så är sommaren även den mest populära tiden att anlita hantverkare på, och utbudet möter inte efterfrågan. Det gäller att vara på sin vakt, så att man trots trycket får tag i kvalificerad arbetskraft. Att boka in sin rivning till sommaren kan på detta vis ha flera fördelar.

 

Boka in din rivning redan idag

Är du igång med ditt renoverings-projekt och behöver hjälp med rivningasbete? Kontakta oss redan idag, så bokar vi in ditt projekt eller skickar en offert vid förfrågan. Vi är verksamma i hela Stockholm och erbjuder även asbestsanering, renovering och demolering.

 

Vi önskar alla en trevlig sommar!