Brandsanering efter en brand

2019-10-03
Letar du efter någon som hjälper dig med brandsanering så har du hittat rätt. Vi har arbetat länge med det professionellt i Stockholm med omnejd.

Läs mer om brandsanering

Det är inte kört bara för att det brunnit

Skadan av en brand kan vara förödande. Inte bara för fastigheten, utan även för de som vistas eller bor i den. Om branden varit framme kan vi hjälpa med brandsanering i Stockholm. Brandsanering måste göras professionellt för att ha full effekt. En dålig brandsanering ger inte den önskade effekten där man vill bli av med lukt, missfärgningar, korrosionsskador m.m.

Vad innebär brandsanering

Efter en brand är det viktigt att brandsaneringen sköts snabbt, så vänta inte med att ta kontakt med oss om brandsanering i Stockholm. Värdeförlusten kan minska avsevärt om man handlar snabbt. Skador som kan uppstå vid en brand är sot- och rökskador, men även vatten- och korrosionsskador.

Wasa Skadeservice har arbetat med brandsanering på professionell nivå under många år och kan brandsanera din fastighet i Stockholm Initialt börjar vi med en utredning för att klargöra vad som är förstört och vad som kan räddas. Lösöre flyttas från lokalen och förvaras på säker plats. I ett nära samarbete med försäkringsbolaget löser vi situationer så snabbt och smidigt det går.

Mer än brandsanering i Stockholm

Vi erbjuder även andra tjänster i Stockholm med omnejd. Kika under fliken Tjänster så ser du en lista på tjänster vi erbjuder. Våra tjänster innefattar saneringstjänster som skadesanering, asbestsanering, bygg, rivning, blästring, fasadfogning, dränering, trädgårds- och markarbeten samt snöröjning på såväl mark som tak i Stockholm. 

Kontakta oss så hjälper vi dig!