Ta tag i asbestsaneringen i god tid

2020-05-20

Sommaren är äntligen på intåg och allt fler blir inspirerade till att påbörja renoveringar i sina hem. Det innebär att det är hög tid att planera in sommarens asbestsanering i Stockholm. Att vara ute i god tid är bra så att detta viktiga arbete inte skjuts upp, och att du kan få jobbet utfört på en tid som passar dig bäst.

 

Vi erbjuder asbestsanering i Stockholm

Vi på Wasa Skadeservice erbjuder professionell asbestsanering och inventering i hela Stockholmsregionen. Har du frågor, så tveka inte att kontakta oss!

 

Asbestsanering i Stockholm

Asbest är inget som man ska börja greja med om man inte är behörig. Det finns dessvärre många fastigheter med asbest i Stockholm. När det är dags att renovera, riva upp gamla golv med mera, är det viktigt att ta reda på om det finns asbest, och inte slarva med säkerheten. För att vara på den säkra sidan bör du rådfråga kunniga hantverkare.

 

Asbestfibrer sprids väldigt lätt när man börjar riva i material där sådant använts. Dessa är mycket skadliga att andas in. Därför är det viktigt att sanering och hantering av asbest sköts på ett säkert och tryggt sätt av behörig personal. Innan man börjar riva i material där asbest finns ska området där rivningen sker spärras av så att asbestfibrer inte sprids i luften till andra delar av fastigheten. Det asbesthaltiga materialet måste sedan hanteras och undanröjas på rätt sätt efter en rivning.

 

Misstänker du att det finns asbest i din fastighet eller i ditt hem? Chansa inte, utan ta istället kontakt med oss för en utredning. Kanske har du tur och det inte finns någon asbest. Finns det asbest så kan vi hjälpa dig att bli av med det på ett tryggt och säkert sätt.

 

Var ute i god tid - skjut inte upp asbestsanering

Nu när våren och sommaren är här blir många inspirerade att påbörja renoveringar och förbättringar i sina hem. Då kan asbestfrågan bli aktuell. Det innebär att hantverkare och sanerare kan bli fullbelagda med arbete. Se till att vara ute i god tid så att ditt saneringsarbete eller en utredning om asbest i Stockholm kan göras så snart som möjligt. Ta en kontakt med oss så hjälper vi dig!