Vi utför sanering av coronaviruset

2020-04-24
Coronaviruset sprider sig nu ute i samhället. För att minska risken för smittspridning utför vi sanering av coronaviruset runt om i Stockholmsområdet. Vi desinficerar allt från allt från lokaler och fastigheter till olika typer av ytor och utrymmen.

Wasa Skadeservice utför sanering av coronaviruset i Stockholm.

Läs mer också här om våra tjänster inom sanering av coronavirus i Stockholm

Sanering av corona med rätt arbetssätt

Vi på Wasa Skadeservice utför många tjänster inom skadeservice och sanering i Stockholmsområdet. Vi utför allt från brandskadesanering, luktsanering, asbestsanering och oljesanering till sanering av mögel och rötskador samt socialsanering. Vi motverkar även problem med fukt i sådana utrymmen som en krypgrund eller en vind där just höga fuktnivåer kan leda till olika typer av problem och skador. Sedan en tid tillbaka erbjuder vi alltså också tjänster inom sanering av det pågående coronaviruset i Stockholm.

Corona kan finnas kvar på ytor där personer som burit på smittan har vistats och därför behövs en sanering av fastigheter och ytor där viruset kan finnas kvar. När vi sanerar coronavirus i Stockholm gör vi det efter de viktiga regler och riktlinjer som finns. Vi använder oss av heldräkter för att personalen ska skyddas mot att få och sprida vidare viruset. Vi desinficerar till exempel specifika ytor och utrymmen, i hela lokaler, på fordon och så vidare.  

Vi på Wasa Skadeservice har under många år utfört tjänster inom skadeservice och sanering och har på det viset med tiden fått en stor kunskap och en gedigen erfarenhet. Fråga oss gärna om du vill veta mer om hur det fungerar när vi utför sanering av coronaviruset i Stockholm.

Sanering och skadeservice i Stockholm

Kontakta oss gärna för att veta mer om våra tjänster eller för att boka in din hjälp med sanering av coronaviruset eller någon annan typ av sanering och skadeservice i Stockholm.