Anläggnings- & Markarbeten i Stockholm

Trygg och miljövänlig byggservice sedan 2005, ring 08-420 535 55

Grävning, schakt, anläggnings & markarbeten i Stockholm

Oavsett om det kommer till att göra i ordning trädgården eller gräva för andra förändringar på tomten så är det av stor vikt att markarbetet blir ordentligt och korrekt utfört.

Vi på Wasa har kompetensen, erfarenheten och rätt typ av utrustning för att utföra professionella markarbeten utifrån dina behov.

Så jobbar vi på med markarbeten och schaktning

Anläggnings och markarbeten tar vi på största allvar. Det finns olycksrisker med schakter och maskiner vilket kräver utökat särkerhetstänk och skyddsanordningar.

På Wasa Skadeservice är vi måna om både miljö, er hälsa och vår personals hälsa. Därför följer vi Arbetsmiljöverkets föreskrifter på de bygg och anläggningsprojekt vi genomför.

Dränering-Mark-18

Grävning och anläggningsarbeten

Vi hjälper att förändra så du får en mer behaglig omgivning, till exempel markarbeten, grävning och anläggningsarbeten på din fastighet. Bolla gärna idéer med oss för att tillsammans ta fram den bästa lösningen för just er situation, märker vi att någonting inte riktigt fungerar i praktiken guidar vi kunden till ett bättre och mer anpassat alternativ.

Professionella markarbeten som håller

Utöver själva arbetet i sig så tillkommer krav på kunskap om viktiga lagar, bestämmelser och regler för markarbeten av detta slag. Detta kanske låter lite märkligt för en privatperson, men faktum är att din mark innehåller en mängd saker som olika instanser har tagit fram regleringar till, allt för att undvika eventuella problem som kan drabba fler än dig. Det kan till exempel vara allt från kablar till vattenledningar som ligger lite riskfyllt placerade i marken, och det här vår kompetens kan vara till stor hjälp.

Behöver du hjälp med markarbete och anläggning i Stockholm

Vi på Wasa Skadeservice utför professionella markarbeten i hela Stockholm med omnejd, och vi har tillgång till rätt utrusning som krävs för ditt specifika projekt. Med lång erfarenhet inom branschen säkerställer vi att arbetet utförs på korrekt sätt enligt byggbranschens rekommendationer.

Kontakta oss för närmare information kring våra tjänster inom mark och trädgårdsarbeten. Vi hjälper dig att se över dina behov på bästa möjliga sätt och du kan därefter få offert för arbetet.

Miljövänlig sanering och rivning - Kan vi hjälpa dig?