Ta tag i asbestsaneringen i god tid!

nov 4, 2022

Nu är vi redan inne i mitten av augusti månad vilket innebär att hösten precis är runt hörnet. Det innebär att det är hög tid att planera in höstens asbestsanering i Stockholm. Att vara ute i god tid är något vi rekommenderar så att detta viktiga arbete inte skjuts upp, och att du dessutom kan få jobbet utfört på den tid som passar dig bäst.

Läs mer om våra tjänster inom asbestsanering i Stockholm

Professionell asbestsanering i Stockholm
Att hantera asbest är inget som man ska börja greja med om man inte är behörig. Det finns dessvärre många fastigheter i Stockholm med asbesthaltigt material. När det är dags att renovera, riva upp gamla golv och väggar är det viktigt att ta reda på om det finns asbest, och inte slarva med säkerheten. För att vara på den säkra sidan bör du ta hjälp av kunniga och behöriga hantverkare som kan hjälpa till att göra ett asbesttest. Om asbestanalysen visar att det finns asbest så följs det upp med en asbestinventering för att ta reda på omfattningen av asbesten. Efter detta kan vi påbörja arbetet med sanering.

Så länge asbesten är inkapslad utgör den ingen fara. Det är först när man bearbetar den, genom till exempel rivning, som asbestfibrer kan frigöras och spridas i form av ett damm. Dessa är mycket skadliga att andas in. Därför är det viktigt att sanering och hantering av asbest sköts på ett säkert och tryggt sätt av behörig personal.

Ta hjälp av en behörig för att undvika risker
Innan man börjar riva i asbesthaltigt material ska området där rivningen sker spärras av så att asbestfibrer inte sprids i luften till andra delar av fastigheten. Det asbesthaltiga materialet måste sedan hanteras och undanröjas på rätt sätt efter en rivning.

Misstänker du att det finns asbest i ditt hem? Chansa inte med säkerheten, utan ta istället kontakt med oss för en utredning. Kanske har du tur och det inte finns någon asbest. Finns det asbest så kan vi hjälpa dig att bli av med det på ett tryggt och säkert sätt.

Skjut inte upp asbestsaneringen
Se till att vara ute i god tid så att ditt saneringsarbete eller en utredning om asbest i Stockholm kan göras så snart som möjligt. Kontakta oss gärna om du har frågor eller om du misstänker att ditt hem har asbest, så hjälper vi dig!

Nyhetsarkiv

Boka dränering av husgrunden nu till hösten

Ta en kontakt och boka in dräneringsarbete nu så utför vi jobbet under hösten, vanligtvis kan man utföra dessa arbeten en bra bit fram på senhösten och tidiga vintern. En husgrund eller källare brukar behöva dräneras om efter 25-30 år, det är självklart bättre att...

Du vet väl att vi jobbar med dränering och markarbeten också!

Behöver du hjälp med dränering av husgrunder i Stockholm? Slipp fuktproblem i grund och källare - Dränera din källare / husgrund redan idag! Med byggservice och markarbeten från en erfaren leverantör får du trygghet och har ett ansvar mindre i ditt projekt. Viktigt...

Hög tid att boka sanering och byggservice inför sommaren!

Vi kan byggservice och sanering  i Stockholm sedan 2005. Våra ledord är Kvalitet och Miljö! Med byggservice och sanering från en erfaren leverantör får du trygghet och har ett ansvar mindre i ditt projekt. Anlitandet av en entreprenör för sanering kan ge dig tillgång...

Behöver du hjälp med asbestsanering i Stockholm?

Asbest är ett farligt ämne som kan orsaka flera allvarliga sjukdomar som till exempel cancer. Låt oss hjälpa dig med sanering av asbest. Hör av er till oss om ni behöver hjälp med asbestsanering i er lokal, vi är verksamma i hela Storstockholm. På vår sida om...

Saneringsfirma i Stockholm – Några vanliga frågor vi ofta får

Nu har vi byggt på startsidan med några vanliga frågor som vi ofta får som saneringsfirma i Stockholm. Du hittar sektionen med frågor och svar en bit ner på startsidan. Frågorna är:Hur väljer man saneringsfirma i Stockholm?Är ni en miljövänlig saneringsfirma?Vad...

Wasa Skadeservice – Den miljövänliga saneringsfirman i Stockholm

Wasa Skadeservice har alltid haft ett högt miljöfokus i vår verksamhet. Det är så eftersom vi värnar miljön, vår personal och våra kunder trygghet! Miljöfokus ger långsiktigt hållbara städer och samhällen På vår hemsida har vi samlat en hel del innehåll som visa hur...

Lär dig mer om sanering!

Nu har vi byggt på med fler artiklar som utbildar om sanering från Wasa Skadeservice i Stockholm. Eftersom vi själva kan sanering och industrisanering och har varit verksamma sedan 2005 har vi mycket att berätta till nytta för våra kunder och andra som vill lära sig...

Missa inte vår kunskapsbank som utbildar om sanering

Missa inte vår kunskapsbank som utbildar om sanering från Wasa Skadeservice i Stockholm. I kunskapsbanken har vi samlat en serie artiklar som förklarar mer om miljövänlig sanering med kvalitet. Vi kan sanering och industrisanering i Stockholm och använder oss av...

Nu lanserar vi vår nya webb

Idag lanserar vi vår nya webb med presentation av våra tjänster, vi står gärna som din helhetsleverantör när det gäller sanering inom både privata och kommersiella fastigheter. Många av de jobb vi utför som berättigar till rotavdrag. Läs om våra tjänster och ta en...

PCB-sanering fortfarande viktigt att genomföra

Äger du en fastighet som byggdes eller renoverades mellan 1956 och 1973? Då kan det finnas en risk att huset innehåller polyklorerade bifenyler (PCB). Om du äger ett sådant hus måste du ta reda på om det finns PCB i fogar eller golvmaterial. Visar det sig att...

Miljövänlig sanering och rivning - Kan vi hjälpa dig?