luktsanering Stockholm

Trygg och miljövänlig luktsanering sedan 2005, ring 08-420 535 55

Trygg luktsanering i Stockholm

Ibland kan det uppstå lukter som är riktigt obehagliga. Du blir inte av med dem, oavsett hur mycket du vädrar eller rengör interiören.

Oavsett om den obehagliga lukten kommer från katter, rökning eller mögel så ta en kontakt så hjälper vi att analysera problemet och därefter kan vi påbörja arbetet att sanera orsaken till lukten.

Så jobbar vi med luktsanering

Sanering av lukter kan vara ett riskfyllt arbete beroende på orsaken och bör tas på största allvar. Det blir ofta att man hanterar miljöfarligt och hälsofarligt avfall. Oftast igår en miljösortering av avfall efter brandskada.

På Wasa Skadeservice är vi måna om både miljö, er hälsa och vår personals hälsa. Därför följer vi Arbetsmiljöverkets föreskrifter för luktsanering.

Sunda hus utan lukt o mögel

Luktsanering steg för steg

Oavsett om den obehagliga lukten kommer från katter, rökning eller mögel börjar vägen till att bli av med lukten hos oss. Vi kommer till er och börjar med att identifiera varifrån lukten kommer och vad den uppstått av. Därefter börjar arbetet med att sanera.

Effektiva metoder vid luktsanering

Oftast räcker det med att vi använder oss av ett ozonaggregat, en metod som har visat sig mycket effektiv. Hjälper inte detta använder vi oss av andra traditionella metoder som ”foggning” och kemikalier. I svåra fall kan det bli tal om spärrmålning eller till och med rivning.

Behöver du hjälp med luktsanering i Stockholm

Vi är verksamma och erbjuder sanering vid lukter i hela Stockholmsregionen och hjälper dig gärna med sanering i ditt hem eller din fastighet.

Begär offert så hjälper vi er med luktsanering i hela Storstockholm.

Miljövänlig sanering och rivning - Kan vi hjälpa dig?