Socialsanering Stockholm

Trygg och miljövänlig sanering sedan 2005, ring 08-420 535 55

Trygg socialsanering i Stockholm

Hantering av svåra uppdrag tex grovstädning, dödsbostädning & liksanering. Socialsanering behövs när det vanliga städbolaget inte räcker till.

Så jobbar vi med socialsanering

Sanering av boendemiljöer där tragiska saker skett kan vara ett riskfyllt arbete beroende på orsaken och bör tas på största allvar. Det blir ofta att man hanterar miljöfarligt och hälsofarligt avfall.

På Wasa Skadeservice är vi måna om både miljö, er hälsa och vår personals hälsa. Därför följer vi Arbetsmiljöverkets föreskrifter för sanering.

Socialsanering

Socialsanering – När städbolaget inte räcker till

Det kan handla om sanering efter människor som levt i misär och lämnat efter sig blod och avföring. Ofta handlar det även om städning av dödsbo eller fall där någon blivit svårt skadad.

I vårt saneringsarbete tar vi oss an att sanera och desinficera bort såväl avfall som obehaglig lukt för att, så gott det går, återställa miljön i sitt ursprungliga skick.

Vi har erfarenheten att hantera svåra miljöer

Utöver moment såsom liksanering och desinfektion kan socialsanering även innefattarivning, spärrmålning eller slipning av golv. Självklart hjälper vi även till med detta.

Wasa Skadeservice AB finns på plats för att hjälpa er, oavsett om det gäller en total sanering eller en enklare städning av dödsbo.

Behöver du vägledning och hjälp med socialsanering i Stockholm

Vi är verksamma och erbjuder sanering i hela Stockholmsregionen och hjälper med sanering av boendemiöjöer eller din fastighet.

Kontakta oss för vägledning och prisförslag för socialsanering.

Miljövänlig sanering och rivning - Kan vi hjälpa dig?