Asbest vid golvslipning Stockholm

Trygg och miljövänlig sanering sedan 2005, ring 08-420 535 55

Trygg sanering av asbest vid golvslipning i Stockholm

Asbest kan hittas i underskikt till plastmattor, linoleummattor, under golvplattor som bullerdämpning, i svartlim samt övriga golvmaterial.

Asbest är ett farligt ämne som kan orsaka flera allvarliga sjukdomar som till exempel cancer.Hör av er till oss om ni behöver hjälp med asbestsanering i er lokal.

Så jobbar vi med asbestsanering

Arbete med asbest är ett riskfyllt arbete som bör tas på största allvar. Hanterar man asbesthaltigt avfall på felaktigt utsätter man också omgivningen för en hälsorisk. Det damm som frigörs vid asbestsaneringar innehåller fibrer som vid inandning kan leda till bland annat lungcancer.

På Wasa Skadeservice är vi måna om både miljö, er hälsa och vår personals hälsa. Därför följer vi Arbetsmiljöverkets föreskrifter för hantering och sanering av asbest.

Asbestsanering

Asbest i mattlim

Golvplattor och mattor är ofta limmade med mattlim som innehåller asbest.

Asbest kan hittas i underskikt till plastmattor, linoleummattor, under golvplattor som bullerdämpning, i svartlim samt övriga golvmaterial i byggnader från 1982 eller äldre.

Trygg asbestsanering vid golvslipning

Därför är det viktigt att identifiera om det finns en risk att ni har asbest i golvet i era lokaler – oavsett om det är ett betonggolv eller annat material så har vi maskinerna och kunskapen för att sanera och återställa där asbesten funnits. Genom golv- och/eller betongslipning sanerar vi asbesten och lägger också grunden för ett nytt, bättre golv som håller!

Behöver du hjälp med asbestsanering i Stockholm

Vi är verksamma och erbjuder asbestsanering i hela Stockholmsregionen och hjälper dig gärna med sanering av asbest som kan finnas i betong med limmade golv.

Kontakta oss gärna för att veta mer om hur material som innehåller asbest ska hanteras samt för att boka in din hjälp med asbestsanering i Stockholm.

Miljövänlig sanering och rivning - Kan vi hjälpa dig?