Lär dig mer om sanering!

feb 8, 2023

Nu har vi byggt på med fler artiklar som utbildar om sanering från Wasa Skadeservice i Stockholm.

Eftersom vi själva kan sanering och industrisanering och har varit verksamma sedan 2005 har vi mycket att berätta till nytta för våra kunder och andra som vill lära sig mer om sanering och hur det utförs säkert, lagenligt och med miljöhänsyn. Arbetsmiljö är viktigt både för våra anställda och för de som vistas bor eller arbetar i närheten av en pågående sanering.

Bland frågorna som besvaras finns t.ex.:

Vad är skadesanering? Hur utförs det? Är det farligt?
Hur farligt är asbest?
Vad är PCB? Varför behöver det saneras och hur går en sanering till?
Hur farligt är oljeutsläpp och hur utförs en oljesanering?
Hur utförs sanering av kemikalier på ett säkert sätt?

Vi en saneringsfirma / saneringsföretag i Stockholm med kompetenta medarbetare sedan 2005. Läs gärna mer om våra tjänster och service inom sanering och ta en kontakt så svarar vi på dina frågor och hjälper dig med sanering.

Nyhetsarkiv

Behöver du hjälp med en rivning i Stockholm i sommar?

Söker du efter ett rivningsföretag i Stockholm för ett samarbete vid nästa byggprojekt? Ta hjälp av ett rivningsföretag som vet vad de gör! Behöver du hjälp med en rivning i Stockholm i sommar? Vi skräddarsyr lösningar helt beroende på våra kunders önskemål och behov....

Vanlig fråga vi får: Kan jag sanera asbest själv, t.ex. eternittaket?

Man kan riva eternittak själv, men det är bättre och säkrare om man tar hjälp! Vi hjälper med asbest i hela Stockholmsregionen. Rent allmänt är asbest mycket farligt, t.ex. med risk för asbestos och lungcancer. Var rädd om din hälsa och överlåt miljöfarlig verksamhet...

Wasa – En pålitlig saneringsfirma sedan 2005!

När du anlitar en saneringsfirma anställer du resurser med rätt kompetenser för att hantera uppkomsten av skada. Skador som till exempel brand , vatten, mögel, klotter, PBC eller asbest är vanliga uppdrag då en saneringsfirma kontaktas. Saneringsfirma Stockholm Vi på...

Byggprojekt till våren – Hjälp med rivning och sanering?

Våren är en bra tid för att sätta igång med en hel del byggprojekt. Ofta behövs rivning, sanering i någon form, säg till så hjälper vi! Göra jobbet själv eller ta in en hantverkare? Måla om fasaden, dränera om huset eller kanske en utbyggnad – vare sig du gör arbetet...

Vi står för trygg rivning & demontering i Stockholm

Vi på Wasa Skadeservice AB är en rivningsfirma i Stockholm som har flera års erfarenhet inom rivning och demontering. Vi tar både stora och små rivningsuppdrag- Rivning i samband med vattenskada- Demontering av byggnadsdelar- Rivning av garage, förråd och andra mindre...

Hur utför man en rivning när det finns asbest?

Rivning av byggnader där asbest finns kräver noggrann planering och att man följer säkerhetsföreskrifter. Vi river och sanerar asbest i Stockholm. Här är några grundläggande steg i rivningsprojekt med asbest. Läs mer om rivningsprojekt, asbestanalys och asbestsanering...

Hög tid att boka sanering och byggservice inför sommaren!

Vi kan byggservice och sanering  i Stockholm sedan 2005. Våra ledord är Kvalitet och Miljö! Med byggservice och sanering från en erfaren leverantör får du trygghet och har ett ansvar mindre i ditt projekt. Anlitandet av en entreprenör för sanering kan ge dig tillgång...

Behöver du hjälp med asbestsanering i Stockholm?

Asbest är ett farligt ämne som kan orsaka flera allvarliga sjukdomar som till exempel cancer. Låt oss hjälpa dig med sanering av asbest. Hör av er till oss om ni behöver hjälp med asbestsanering i er lokal, vi är verksamma i hela Storstockholm. På vår sida om...

Saneringsfirma i Stockholm – Några vanliga frågor vi ofta får

Nu har vi byggt på startsidan med några vanliga frågor som vi ofta får som saneringsfirma i Stockholm. Du hittar sektionen med frågor och svar en bit ner på startsidan. Frågorna är:Hur väljer man saneringsfirma i Stockholm?Är ni en miljövänlig saneringsfirma?Vad...

Wasa Skadeservice – Den miljövänliga saneringsfirman i Stockholm

Wasa Skadeservice har alltid haft ett högt miljöfokus i vår verksamhet. Det är så eftersom vi värnar miljön, vår personal och våra kunder trygghet! Miljöfokus ger långsiktigt hållbara städer och samhällen På vår hemsida har vi samlat en hel del innehåll som visa hur...

Missa inte vår kunskapsbank som utbildar om sanering

Missa inte vår kunskapsbank som utbildar om sanering från Wasa Skadeservice i Stockholm. I kunskapsbanken har vi samlat en serie artiklar som förklarar mer om miljövänlig sanering med kvalitet. Vi kan sanering och industrisanering i Stockholm och använder oss av...

Nu lanserar vi vår nya webb

Idag lanserar vi vår nya webb med presentation av våra tjänster, vi står gärna som din helhetsleverantör när det gäller sanering inom både privata och kommersiella fastigheter. Många av de jobb vi utför som berättigar till rotavdrag. Läs om våra tjänster och ta en...

PCB-sanering fortfarande viktigt att genomföra

Äger du en fastighet som byggdes eller renoverades mellan 1956 och 1973? Då kan det finnas en risk att huset innehåller polyklorerade bifenyler (PCB). Om du äger ett sådant hus måste du ta reda på om det finns PCB i fogar eller golvmaterial. Visar det sig att...

Ta tag i asbestsaneringen i god tid!

Nu är vi redan inne i mitten av augusti månad vilket innebär att hösten precis är runt hörnet. Det innebär att det är hög tid att planera in höstens asbestsanering i Stockholm. Att vara ute i god tid är något vi rekommenderar så att detta viktiga arbete inte skjuts...

Miljövänlig sanering och rivning - Kan vi hjälpa dig?