Rivningsarbeten för privatpersoner, vad kan det omfatta?

Vi utför t.ex. rivningsarbeten i samband med ombyggnation, utbyggnad och tillbyggnad i hela Stockholmsregionen.

Bra att veta är att inför ett rivningsarbete kan ett rivningslov behövas. Är du osäker på vad som gäller din fastighet? Ta kontakt med din hemkommun eller diskutera med oss.

Läs mer här om de tjänst vi som rivningsföretag i Stockholm kan erbjuda.

Rivningsarbete i samband med ombyggnation i hela Stockholms regionen

Det kan handla om att du exempelvis ska göra en renovering i badrummet eller en annan del av hemmet. Det kan även handla om större projekt som att man vill riva en hel byggnad för att bygga nytt. Det kan röra sig om något mindre som en altan eller ett garage eller så handlar det om ett helt hus där ett demoleringsarbete behövs. Oavsett vad ditt behov är så hjälper vi dig.

Behöver ni hjälp med rivning i samband med renovering eller ombyggnation är ni välkomna att kontakta oss. Vi på Wasa Sanering är ett rivningsföretag i Stockholm och har en bred kompetens inom olika typer av rivningsarbeten och kan assistera med ombyggnadsrivning vid till exempel stambyten och större byggnadsprojekt både för inom- och utomhusbruk.

Genom att ta bort en byggnad eller delar av en byggnad som berör bärande partier klassificeras arbetet som ett rivningsarbete. Man brukar skilja mellan så kallad ombyggnadsrivning och totalrivning. Beroende på syftet med rivningen används olika tekniker.

Vi klar även rivning av miljöfarliga byggnadsdelar 

Som rivningsföretag i Stockholm genomför vi även saneringar i samband med rivning. Identifierar vi farligt avfall så som asbest, PCB eller andra miljöfarliga avfall som kräver särskild hantering har vi behörighet för det. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg, vi tar säkerheten på största allvar när det gäller saneringsarbeten och följer direktiven från Arbetsmiiljöverket.

Tryggt och säkert rivningsföretag med miljöfokus!

Vi är ett komplett rivningsföretag i Stockholm. Våra medarbetare är professionella och kan allt inom rivning. Med vår stora maskinpark kan utföra alla sorters typer utav rivningar.

Vi erbjuder selektiv rivning med miljöfokus. Det innebär att vi använder maskiner och utrustning på ett säkert och miljövänligt vis. Material särskiljs från varandra och beroende på material, återvinns det som är möjligt.

Har du frågor om själva rivningen och processen så hjälper vi gärna till för att hitta en lösning för just dig. Med vår erfarenhet kan vi erbjuda effektivitet och hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Söker ni efter ett rivningsföretag i Stockholm kan vi hjälpa till oavsett hur stort eller litet projektet är.

Miljövänlig sanering och rivning - Kan vi hjälpa dig?